Foto’s met liefde

Met liefde maak ik prachtige afscheidsreportages voor jullie.

Hoe zou het zijn als je die laatste momenten van jouw geliefde nooit meer terug zou kunnen zien? Die laatste kus? De bloemen? De vele mensen die aanwezig zijn bij het afscheid? Fenneke Visscher legt die waardevolle momenten met liefde voor je vast. Voor altijd. Om te bewaren. Na het afscheid heb je alleen nog de herinnering. En de foto’s helpen je. “Ik ben me ervan bewust dat ik in een intieme sfeer terecht kom. Daar leg ik de liefde vast. Ik hoor vaak dat ik onopvallend gewerkt heb en de juiste momenten op de foto heb gezet. Bloemen verwelken, herinneringen vervagen, maar foto’s blijven altijd bestaan.”

Afscheidsfotograaf Fenneke Visscher

Bloemen verwelken, herinneringen vervagen, maar foto’s blijven altijd bestaan.

Met liefde én aandacht

“De uitvaart van mijn moeder is door Fenneke erg mooi in beeld gebracht. Tijdens de uitvaart was ze onopvallend aanwezig. Ze heeft oog voor details en heeft een heel mooi fotoboek voor ons gemaakt.” – Marina

Tientallen afscheidsreportages heb ik al mogen maken. Ik dank alle nabestaanden voor hun vertrouwen in mij.

Ik werk graag in de regio Utrecht en Arnhem. Zo kan ik meer service bieden aan mijn opdrachtgevers. Ik kan voorafgaand aan een uitvaart langskomen om kennis te maken en ik kan naderhand nog eens langskomen om de foto’s te laten zien en later om het fotoalbum te brengen.

Made with love – alle info over afscheidsfotografie

Fenneke Visscher

Fenneke Visscher is afscheidsfotograaf in Arnhem

Afscheidsfotograaf van Rotterdam tot Rheden

Al bezig met het regelen van een uitvaart?

En wil je mijn beschikbaarheid checken of een offerte opvragen? Bel me

  • 026-2060040