Het zijn prachtige zonnige weken, vind je niet? Als het even kan ga ik er in de avond op uit om te genieten van de laatste zonnestralen. Uiteraard gaat mijn camera dan mee. Maar hoe tof zou het zijn als jij daar met je zwangere buik en je partner gewoon bij kan zijn? Dat ik jullie op je allermooist vastleg? Die prachtige ronde buik met die zonnestralen daaromheen. Volgens mij voelt iedereen zich verliefd / geliefd in dat ‘gouden’ uurtje bij de Posbank. De combinatie van de zon, de omgeving en jullie liefde is echt magisch! Je zult die buik straks nog gaan missen… geloof mij.

Daarom, gewoon omdat het kan, krijg je nu tot in ieder geval 1 juli een zwangerschapsshoot van mij cadeau als je een kraamreportage (new bornshoot) bij me boekt. Dit is een fotoshoot ter waarde van 175,- (eigenlijk onbetaalbaar natuurlijk) waarbij we op een zonnige avond (mag ook later in de zomer of herfst zijn) elkaar zien bij de Posbank in Rheden. Het resultaat: romantische foto’s en mooie herinneringen.

En dan als de baby geboren is, kom ik ongeveer twee weken na de geboorte langs om jullie gezinnetje op de foto te zetten. Van al deze foto’s maak ik dan een boekje voor jullie zodat je altijd iets hebt om vast te kunnen houden.

Je kunt de zwangerschapsshoot met kraamreportage boeken via deze link.