Wat lijken ze op elkaar

Mees, wat ben je een grote trotse broer! Wat ben je lief voor je nieuwe zusje Thura. En dat snap ik ook wel. Kleine baby’s zijn altijd zo schattig. Tijdens de fotoshoot krijgt je zusje een schone luier en mag ze even heerlijk bij mama drinken. Jij pakt lekker even je momenten met papa. Ook al zijn je ouders best moe, jullie hebben veel aandacht voor elkaar. Ik ben zo dankbaar dat ik hier even bij mag zijn en dit voor jullie vast mag leggen.

Wil je ook zo’n gezellige kraamreportage? Mail me vast jouw uitgerekende datum en we plannen het in.

“Het was een gezellig middag. Superleuke foto’s. Het is niet zo geposeerd en daardoor heel waardevol en echt. Zelfs de foto waar ik er moe op sta, vind ik nu 2 jaar later heel waardevol. Ik voel ineens weer hoe het toen was.”
– Mama Ilse.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]