Zet deze liefdevolle momenten even stil

Met foto’s kun je altijd terug naar die momenten. Ze zijn maar zo kort zo klein…

Boek direct deze actie!

Hoe gaat het in zijn werk?

De kraamreportage is bij jullie thuis. In de woonkamer op de bank, tijdens het voeden, op de babykamer en op jullie bed zijn leuke plekken voor de foto’s.

Ik fotografeer de echte momenten en de liefde die voelbaar is tussen jullie als kersverse ouders en richting je baby en het nieuwe gezin.

Reserveer je vast?

Waar kies je voor?

Pakketkorting

Zwanger én babyshoot

Boek dit

Op locatie

Zwanger op de Posbank

Boek dit

Bij je thuis

New born shoot met het gezin

Boek dit
Boek nu de kraamreportage

Over de fotograaf

Fenneke Visscher woont aan de voet van de Posbank

Je kunt mij vragen voor een loveshoot, zwangerschaps-fotoshoot, newbornshoot, kraamreportage, afscheidsreportage en uitvaartfotografie.

Bij het begin van het leven of juist aan het eind. Met liefde leg ik deze momenten vast. Deze kwetsbare momenten. Ik ben me er van bewust dat ik in een intieme sfeer terecht kom. Daar leg ik de liefde vast. Voor altijd. Om te bewaren. Om te herinneren.

Neem contact op

Jullie huis, jullie ritme

We nemen de tijd

Omdat het een kraamreportage is, leg ik ook nog wat typische kraamperiode-momenten vast. Er is tussendoor ook alle tijd om te voeden en te verschonen. Juist die voedingsmomentjes (fles of borst) zijn ook prachtig om vast te leggen en later naar terug te kunnen kijken.

Gemiddeld ben ik 1,5 (max. 2) uur bezig met de fotoreportage. De sfeer is ontspannen en de foto’s zijn niet al te geposeerd. Soms geef ik wel een aanwijzing of heb ik een leuk idee voor een mooie foto.

Vraag naar de mogelijkheden

Review

“Het was een gezellig middag. Superleuke foto’s. Het is niet zo geposeerd en daardoor heel waardevol en echt. Zelfs de foto waar ik er moe op sta, vind ik nu 2 jaar later heel waardevol. Ik voel ineens weer hoe het toen was.”

Mama Ilse

Review

“Het was echt een leuke ochtend! Ook ons oudste kind vond het erg leuk om bij jou op de foto gaan. We vinden het resultaat prachtig. Zo leuk om nu met zijn vieren op de foto te staan.”

Mama Carla